Kinderdag in de Kerstvakantie

Kinderdag in de Kerstvakantie

3 januari 2019

6 t/m 12 jaar

Iedere schoolvakantie is het Kinderdag bij ToBe! Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn er workshops Kunst & Design, Dans en Muziek in het Energiehuis.

prijs € 10.00
locatie Energiehuis, Noordendijk 148
aanvang 09:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Kinderdag in de Kerstvakantie

Vakantie vier je bij ToBe! Heb je geen zin meer om in je vakantie thuis te zitten? Kom dan naar de Kinderdagen bij ToBe cultuurcentrum. Dat is niet alleen gezellig maar ook enorm creatief!

Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan de Kinderdag! Je volgt drie workshops (Kunst & Design en Muziek, Dans of Theater).
We verzamelen in de ToBe Foyer (ruimte 003) om daarna z’n alleen een toffe film te kijken op het grote doek. Na de film delen we de groepen in en krijg je een gekleurde armband zodat je weet met welke van de drie workshop je gaat beginnen. Na 1,5 uur heb je pauze en geniet je van je zelf meegebrachte lunch. Na de pauze halen de docenten je op voor de volgende workshopronde. Tijdens het laatste kwartier van de kinderdag sluiten we de dag gezellig af met een presentatie. Je ouders/verzorgers zijn dan welkom om te komen kijken!

Programma

  • 08.30 – 09.00 uur  inloop in ToBe Foyer
  • 09.00 – 10.30 uur  Surprise bios - Nederlandse film
  • 10.30 – 11.00 uur  pauze en tijd voor een tussendoortje (zelf meebrengen)
  • 11.00 – 12.00 uur  workshop ronde 1: Dans, Muziek of Kunst & Design
  • 12.00 – 12.30 uur  lunch (zelf meebrengen) in ToBe Foyer
  • 12.30 – 13.30 uur  workshop ronde 2: Dans, Muziek of Kunst & Design
  • 13.30 – 13.45 uur  pauze en tijd voor een tussendoortje (aangeboden door ToBe)
  • 13.45 – 14.45 uur  workshop ronde 3: Dans, Muziek of Kunst & Design
  • 14.45 – 15.00 uur  gezamenlijke afsluiting met publiek

Workshop Dans
Heb jij zin om coole moves te doen op muziek van nu? Tijdens de Kinderdag doe je mee aan de dansworkshop. Een workshop met energie en veel plezier! Laat zien wat je kan!
Docent: Sophie Oversluizen

Workshop Muziek
Kom je gezellig trommelen op een djembe tijdens de Kinderdag? Je gaat een echt Afrikaans ritme spelen en met elkaar maken we er iets moois en gezelligs van.
Docent: Judith van der Gaag

Workshop Kunst & Design
In het kinderatelier ga je aan de slag met allerlei verschillende materialen. Deze keer gebruiken we geen kwasten om afdrukken te maken, maar verschillende materialen zoals bubbeltjes plastic, watjes of spons. Gebruik je handen en de materialen en maak zo een mooi werk met verschillende afdrukken. Een dobbelspel gaat de uitdaging nog groter maken. Een dobbelsteen bepaalt namelijk welk materiaal er gebruikt gaat worden. Trek je oude kleren aan.
Docent: Yarah Winkelaar & stagiaire Larissa van Schaik

Kaartverkoop
Een kaartje kost € 10,00 en koop je via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis (allen PIN). Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want vol=vol.

Nog meer Kinderdagen:

Kinderdag in de Voorjaarsvakantie – 28 februari 2019
Kinderdag in de Meivakantie – 2 mei 2019

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!