Open Middag ToBe & Partners

Open Middag ToBe & Partners

8 september 2018

Gratis open lessen en infomiddag voor iedereen vanaf 21 jaar.

locatie Energiehuis, Noordendijk 148
aanvang 15:00 uur
Gratis entree
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Open Middag ToBe & Partners

Vakdocenten die via ToBe & Partners hun cursus in het Energiehuis aanbieden zetten hun deuren open op zaterdag 8 september. Je bent die dag van 15.00 tot 17.00 uur doorlopend welkom bij:

Laat je informeren, inspireren en doe mee!
Wil je na de zomervakantie 'iets' doen met Dans, Muziek, of Kunst & Design, maar weet je nog niet precies wat? Tijdens deze Open Middag ben je van harte welkom om je te oriënteren én gratis een open les of mini workout te volgen.

Op maandag 17 september start het nieuwe seizoen. Hét moment om te starten met een nieuwe cursus. Heb je nu al een vraag over een van de bovenstaande cursussen? Stel deze dan direct aan de docent via de knop Vraag op de pagina van de cursus.

Naast deze cursussen van de Open Middag is er bij ToBe & Partners ook Fusion Bellydance en T'ai Chi. Neem contact op met de docent voor meer informatie en het volgen van een proefles.

Theater
Momenteel bestaat het aanbod van ToBe & Partners uit Dans, Beweging, Muziek en Kunst & Design. Houd de website in de gaten voor Theatercursussen voor volwassenen.

ToBe & Partners
Onder de naam ToBe & Partners faciliteert ToBe diverse cursussen voor volwassenen vanaf 21 jaar. ToBe biedt op deze manier freelancedocenten tegen een schappelijke prijs een plek om hun cursus aan te bieden en op de website zichtbaar te zijn. Om je als cursist in te schrijven stuur je via de cursuspagina op tobe.nl een mail naar de docent, deze neemt daarna contact met je op over betaling en plaatsing.

Heb je interesse om als freelancedocent een cursus aan te bieden via ToBe & Partners? Neem dan contact op met ToBe via verhuur@tobe.nl.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!