Auditie Productie Jeugdtheaterschool 13-20 jaar

Auditie Productie Jeugdtheaterschool 13-20 jaar

1 september 2018

Wil jij spelen in een professionele theatervoorstelling? Doe dan auditie voor de Productie van ToBe Jeugdtheaterschool.

locatie Energiehuis, Noordendijk 148
aanvang 16:00 uur
Gratis entree
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Auditie Productie Jeugdtheaterschool 13-20 jaar

ToBe Jeugdtheaterschool maakt ieder seizoen een eigen voorstelling. Je gaat een spannend jaar tegemoet wanneer je deelneemt aan de talentgroep Productie. Samen met regisseur, Themba Schmitz, en een professioneel productieteam werk je toe naar een locatievoorstelling die speelt op 4 en 5 mei 2019.

Tijdens het repetitieproces ervaar je de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijg je ook te maken met zang, dans, decor, kostuums, licht en publiciteit. Dit jaar is het extra bijzonder, omdat we meedoen aan het landelijk project Theater Na de Dam.

Selectie en aanmelden
Aan de spelers van een productie worden hoge eisen gesteld. Naast discipline, talent en enthousiasme is het ook belangrijk dat je geen repetities mist. Om deel te nemen aan de productie doe je eerst auditie door het voordragen van een monoloog. De auditie vindt plaats op zaterdag 1 september, aanmelden kan tot en met vrijdag 31 augustus.

  • Meld je HIER aan. Volg je al les bij ToBe Jeugdtheaterschool en heb je Productie-advies ontvangen van je docenten? Dan hoef je geen auditie te doen.
  • Klik HIER voor de monologen. Maak zelf de keuze welke monoloog je voordraagt.

Theater Na de Dam
Met de voorstelling die je gaat maken vertegenwoordig je Dordrecht voor Theater Na de Dam. In het kader van dit project spelen jongeren door heel Nederland op Herdenkings- en Bevrijdingsdag locatievoorstellingen gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Als speler ga je op zoek naar lokale verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!