Frummeltjes Festijn

Frummeltjes Festijn

26 mei 2018

voor (aanstaande) ouders, verzorgers en kinderen tot 6 jaar

Het Frummeltjes festijn is een event waar plaatselijke ondernemers, zorgverleners en instanties samenkomen. ToBe is een van de deelnemende organisaties.

locatie HR Holsterf 134, Dordrecht
aanvang 10:00 uur
Gratis entree
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Frummeltjes Festijn

Dansworkshops
De dansdocente van ToBe geeft twee keer een workshop voor kinderen. Kinderen van 2-4 jaar kunnen om 14.00 uur een Dansworkshop volgen en de iets oudere kinderen van 4-6 jaar zijn om 14.30 uur welkom.
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor een proefles via de website van ToBe of kom naar de Open Dag op 1 september.

Het festival is gratis en meer informatie kun je vinden op de website www.frummeltjesfestijn.nl

Winkelen
Het plein wordt omgetoverd tot mini market waar je de leukste dingen kunt kopen bij diverse Dordtse ondernemers. Naast leuke spullen kun je ook terecht met korte vragen of advies.

Educatie

Verschillende deelnemers geven (interactieve) demo’s in de grote zaal. Er loopt een grote verscheidenheid aan professionals rond waaraan je jouw vragen kunt stellen. Onder andere een diëtiste, draagconculent, verloskundigen, beweegcoaches en een geboortecoach.

Entertainment
In en rondom het pand kun jij je vermaken met diverse activiteiten. Laat je gezicht of dikke buik schminken, ga iets leuks knutselen, laat je voorlezen. Of laat je lekker masseren bij onze masseur. Ga los op het springkussen of tijdens één van onze toffe demo’s.

Eten & drinken
Wat is een festijn zonder heerlijk eten en drinken, kom gezellig een tosti eten met een sapje of een lekker bakkie koffie. Of waag je aan de heerlijke grill kunsten van Grill-it. Je kunt heerlijk gaan zitten aan één van de tafels en genieten van je hap terwijl je kind vermaakt wordt in de knutselhoek of aan het springen is op het springkussen.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!