Kinderdag Voorjaarsvakantie – 6-12 jaar

Kinderdag Voorjaarsvakantie – 6-12 jaar

1 maart 2018

Vakantie vier je bij ToBe

Tijdens de kinderdag volg je de hele dag, van 11.00-15.00 uur workshops Kunst & Design, Dans en Theater in het Energiehuis.

prijs € 10.00
locatie Energiehuis cursusruimtes
aanvang 11:00 uur
Uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Kinderdag Voorjaarsvakantie – 6-12 jaar

Vandaag organiseert ToBe een leuke Kinderdag in het Energiehuis, Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Theater en Kunst & Design.

Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Theater, Dans en Kunst & Design. We starten om 11 uur en sluiten rond 14.30 uur de dag af met een korte eindpresentatie aan elkaar en de ouders/verzorgers/overige fans.
10.45 - 11.00    Inloop & kennismaking in de ontvangstruimte
11.00 - 12.30    Workshopronde 1
12.30 - 13.00    Lunch met zelf meegebrachte boterhammen & wissel
13.00 - 14.30    Workshopronde 2
14.30 - 14.45    Eindpresentatie

De workshops

KUNST & DESIGN: Verborgen plek
Ben jij ooit wel eens naar een plek geweest die je niet kende? Moest je toen goed zoeken? Ga je wel eens op avontuur uit, door het bos, in jouw straat, op je kamer of op vakantie? Bij de workshop Kunst & Design ga je gezamenlijk aan de slag om een plattegrond te maken waarop al deze verborgen plekken samen komen!
Docent: Yarah Winkelaar

Dans: Streetdance
Wil jij ook zo leren dansen als in een videoclip, dansen met strakke en hippe bewegingen op je favoriete muziek? Het is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens heel goed voor je conditie! Dans je mee?
Docent: Mitchell Amsterdam

Theater: Helden en schurken
Houd jij van spannende verhalen? Vol met helden en schurken? Zou je er ééntje willen zijn? Kom dan mee doen en leer hoe je moet bewegen als een held of schurk. Leer hoe ze praten en wat voor superkrachten ze hebben! Maak een levend stripverhaal over helden en schurken!
Docent: Wendy van Delzen

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kinderdag (6-12 jaar) kost € 10,- per kind. De kaartjes zijn online te koop via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis. De kassa is op maandag t/m zaterdag geopend van 09.00-21.00 uur (alleen PIN-betalingen mogelijk).


ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!