Workshops4Kids - Kunst & Design

Workshops4Kids - Kunst & Design

3 januari 2018

4-5 jaar

Voor kleuters die graag knutselen is er vandaag een workshop 'mozaiek met zaadjes, nootjes en boontjes'. Schrijf je in en doe mee!

prijs € 5.00
genre Jeugd en Familie
locatie Energiehuis
aanvang 09:30 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Workshops4Kids - Kunst & Design
Vakantie vier je bij ToBe
Op woensdag 3 januari organiseert ToBe een leuke Kinderdag in het Energiehuis.
Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans & Muziek en Kunst & Design. Ook is er een kleuterochtend, speciaal voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Kleuterochtend 4 – 5 jaar
De kleuterworkshops zijn van 9.30 tot 10.30 uur. Kleuters kunnen kiezen uit een workshop Muziek of Kunst & Design. Tijdens de workshop Muziek leer je trommelen op een Djembé en in de workshop Kunst & Design maak je een winters diertje dat niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook leuk is om te voelen. Laat een rendier of ijsbeer in 3d ontstaan door te mozaïeken met zaadjes, nootjes en boontjes.

Workshop Kunst & Design
Tijdens deze workshop maak je een winters diertje dat niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook leuk is om te voelen. Laat een rendier of ijsbeer in 3d ontstaan door te mozaïeken met zaadjes, nootjes en boontjes.
Docent: Aranka Cras

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kleuterochtend (4-5 jaar) kost € 5,00 per kind. Kaartjes koop je online via deze pagina of aan de kassa van het Enegiehuis.
De kassa van het Energiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 - 21.00 uur.
Op 25/26 december en op 1 januari 2018 is de kassa gesloten.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!