Zomerzwerfkaart Kunst en Design 10.00-12.00 uur

Zomerzwerfkaart Kunst en Design 10.00-12.00 uur

15 augustus 2017

Workshop Kunst en Design 6-12 jaar

Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit! Met de ZomerZwerfKaart kun je langs Dordtse instellingen voor leuke activiteiten. ToBe Projectbureau organiseert workshops in het Energiehuis

prijs € 10.00
genre Overig
locatie Energiehuis
aanvang 10:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Zomerzwerfkaart Kunst en Design 10.00-12.00 uur

Workshop Kunst & Design - Kinderatelier
In het kinderatelier kan je met allerlei verschillende materialen aan het werk. Zo wordt er gekleid, geschilderd, getekend of met lapjes stof gewerkt. In het atelier is ruimte om met alle gekke en fantastische ideeën en verzinsels aan het werk te gaan! Hou jij van tekenen, schilderen en knutselen met verschillende materialen? Doe dan mee!
Docent: Aranka Cras

Informatie Workshops 6-12 jaar
Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich vermaken tijdens de workshopochtenden op 10, 11, 13 juli en 14, 15 en 17 augustus.
Iedere ochtend kun je kiezen uit:
- de workshop Kunst & Design van 10.00-12.00 uur óf:
- de combiworkshops met twee workshops:Theater & Muziek óf Theater & Dans van 10.00-12.15 uur.

Kosten
€10 euro per ochtend per kind.
Kaartjes kunnen vanaf nu online gekocht worden of op de dag zelf aan de kassa van het Energiehuis. Maar wees er snel want bij op=op!

DE ZomerZwerfKaart!
Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven.

Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum.

Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een leuke verrassing. De ZomerZwerfKaart is begin juli verkrijgbaar op alle locaties én HIER te downloaden.

facebookpagina
Like de pagina www.facebook.com/zomerzwerfkaart en blijf op de hoogte van het volledige zomerprogramma en het laatste nieuws.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!