Zomerzwerfkaart Muziek en Theater 10.00-12.15 uur

Zomerzwerfkaart Muziek en Theater 10.00-12.15 uur

14 augustus 2017

Workshop Muziek en Workshop Theater 6-12 jaar

Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit! Met de ZomerZwerfKaart kun je langs Dordtse instellingen voor leuke activiteiten. ToBe Projectbureau organiseert workshops in het Energiehuis.

prijs € 10.00
genre Overig
locatie Energiehuis
aanvang 10:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Zomerzwerfkaart Muziek en Theater 10.00-12.15 uur

Workshop Theater & Workshop Muziek
Je koopt 1 kaartje en krijgt 2 workshops

Muziek: Trommelen
Kom je lekker trommelen? Er is niets mooiers dan in de zomer met elkaar Afrikaanse ritmes te spelen. We gaan met elkaar een hoop plezier beleven en mooie muziek maken. Wil jij erbij zijn, schrijf je dan snel in.
Docent: Judith van der Gaag

Theater:
In de workshop gaan we doen alsof we superhelden zijn, we leven ons in en bedenken onze eigen superheld. We gaan op reis en zullen levens redden.
Docent: Jacqueline Fuijkschot

Kosten: 10 euro per ochtend per kind.

DE ZomerZwerfKaart!
Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven.

Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum.

Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een leuke verrassing. De ZomerZwerfKaart is begin juli verkrijgbaar op alle locaties én HIER te downloaden.

facebookpagina
Like de pagina www.facebook.com/zomerzwerfkaart en blijf op de hoogte van het volledige zomerprogramma en het laatste nieuws.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!