share

Over ons

ToBe cultuurcentrum is dé organisatie voor cultuureducatie in Zuid Holland Zuid. ToBe is actief in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. ToBe verzorgt de gehele cultuurketen: interesseren, leren, produceren en programmeren.

Bij ToBe draait het om plezier en het ontwikkelen van een creatief talent op het gebied van dans, kunst & design, muziek en theater. Of dat nu voor, tijdens, na schooltijd is of in de vrije tijd, ToBe is er voor jong en oud, beginners en gevorderden, amateurs en professionals. ToBe programmeert en organiseert festivals, concerten, voorstellingen en evenementen. Vaak in samenwerking met andere kunst- en cultuurorganisaties.

ToBe als spin in het web
ToBe is als brede basisvoorzieninig al jaren de kerninstelling voor cultuureducatie die door de gemeenten Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk wordt gesubsidieerd. ToBe doet dit niet alleen, maar in samenwerking met vele partners, zoals de de subsidiërende gemeenten, de lokale culturele partners, het amateurveld en de onderwijsinstellingen.

ToBe & Partners
Onder de naam ToBe & Partners faciliteert ToBe diverse cursussen voor volwassenen vanaf 21 jaar. ToBe biedt op deze manier freelancedocenten tegen een schappelijke prijs een plek om hun cursus aan te bieden en op de website van ToBe zichtbaar te zijn. Cursisten schrijven zich in door via de pagina van de cursus contact op te nemen met de docent. De docent regelt daarna zelf de plaatsing en betaling. Heb je interesse om als freelancedocent een cursus aan te bieden via ToBe & Partners? Neem dan contact op met ToBe via verhuur@tobe.nl.

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!