share

Algemene informatie

Jeugdtheaterschool Dordrecht biedt lessen aan voor verschillende niveaus en leeftijden, zodat de les aansluit op jouw wensen. Je werkt samen met andere leerlingen en leert door naar elkaar te kijken. Naarmate je ouder wordt en langer les hebt, krijgen techniek en individuele ontwikkeling meer aandacht.

Je kunt kiezen voor een totaalpakket met acteren, dansen en zingen, maar ook voor een cursus waarin je je specialiceert in acteren. Bij JTSD is nog veel meer te beleven. Kijk hiervoor bij voorstellingen en events.

leslocatie  contact  proeflessen&instromen  kleding  
pauzes  afmelden  lesdata&vakanties  klachten

Leslocaties
De lessen vinden plaats in het Energiehuis (hoofdlocatie), Noordendijk 148, Dordrecht.

Contact
De Jeugdtheaterschool is wekelijks van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar via 088-8885330 of via jtsd@tobe.nl. Op het kantoor in het Energiehuis zijn werkzaam:
Jamila de Jongh dinsdag t/m donderdag
Fransje van der Meulen dinsdag t/m donderdag

Proeflessen & instromen
Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen en in te stromen als er nog plaats is. Mail hiervoor naar jtsd@tobe.nl. De lessen die je hebt gemist hoef je niet te betalen.

Kleding
Voor de acteer- en zanglessen is het handig om gemakkelijk zittende kleding en schoenen te dragen. We vragen je voor de danslessen extra kleding mee te nemen. Onder deze "danskleding" verstaan we bijvoorbeeld een joggingbroek of een korte broek en een T-shirt. Het gaat erom dat je vrij en goed kunt bewegen. Je kunt daarnaast balletschoenen of flexibele gympen dragen. Er is een kleedkamer waar je je kunt omkleden. Als je na alle inspanning weer fris naar huis wilt, kun je gebruik maken van de douches.

Pauzes
De meeste groepen bij de Jeugdtheaterschool in het Energiehuis hebben tijdens hun lessen 15 tot 30 minuten pauze in de Talent Stage. Je kunt hiervoor zelf eten en drinken meenemen, voor alle leerlingen is er gratis limonade. Eten en drinken in de lokalen, gangen, toiletten en dergelijke is niet toegestaan. Dit mag alleen in de Talent Stage (verzamel- en pauzeruimte).

Afmelden
Kun je een keer niet meedoen met de les? Dan kunnen je ouders/verzorgers je afmelden bij het kantoor van de JTSD via 078-6133144 of jtsd@tobe.nl. Vermeld hierbij naam en groep.

Lesdata & vakanties
Klik HIER voor de lesdata en vakanties. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties.

Klachten
Het kan voorkomen dat er onvrede ontstaat over een les of over de algemene gang van zaken bij JTSD of ToBe. Wij vragen je in dat geval contact op te nemen met het kantoor van JTSD. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je een officiële klacht indienen via klant@tobe.nl.

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!