share

Algemene informatie

ToBe Jeugdtheaterschool biedt lessen aan voor verschillende niveaus en leeftijden. Je werkt samen met andere leerlingen en leert door naar elkaar te kijken. Naarmate je ouder wordt en langer les hebt, krijgen techniek en individuele ontwikkeling meer aandacht.

Bij de Jeugdtheaterschool is nog veel meer te beleven. Kijk hiervoor bij voorstellingen en events.

leslocatie  contact  proeflessen&instromen  kleding  
pauzes  afmelden  lesdata&vakanties

Leslocaties
De lessen vinden plaats in het Energiehuis (hoofdlocatie), Noordendijk 148, Dordrecht.

Contact
ToBe Klantenservice
T: 078-6133144
M: klant@tobe.nl

Proeflessen & instromen
Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen en in te stromen als er nog plaats is. Kijk HIER voor meer informatie over proeflessen bij ToBe.

Kleding
Voor de acteer- en zanglessen is het handig om gemakkelijk zittende kleding en schoenen te dragen. We vragen je voor de danslessen extra kleding mee te nemen. Onder deze "danskleding" verstaan we bijvoorbeeld een joggingbroek of een korte broek en een T-shirt. Het gaat erom dat je vrij en goed kunt bewegen. Je kunt daarnaast balletschoenen of flexibele gympen dragen. Er is een kleedkamer waar je je kunt omkleden. Als je na alle inspanning weer fris naar huis wilt, kun je gebruik maken van de douches.

Pauzes
De meeste sommige groepen bij de Jeugdtheaterschool hebben tijdens hun lessen 15 tot 30 minuten pauze. Deze vindt plaats in The Place ToBe" op de begane grond van het Energiehuis. Je kunt hiervoor zelf eten en drinken meenemen, voor alle leerlingen is er gratis limonade of water. Eten en drinken in de lokalen, gangen en toiletten is niet toegestaan.

Afmelden
Kun je een keer niet meedoen met de les? Dan kunnen je ouders/verzorgers je afmelden ToBe Klantenservice via 078-6133144 of klant@tobe.nl. Vermeld hierbij naam en groep.

Lesdata & vakanties
Klik HIER voor de lesdata en vakanties. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties. Voor productieleerlingen kunnen de extra repetities wel in de schoolvakanties plaatsvinden.

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!