share

Iets te vieren?

Bij ToBe kun je naast lessen en cursussen ook terecht voor leuke uitjes en festiviteiten. Heb je binnenkort iets te vieren? Ben je jarig, organiseer je een vrijgezellenfeest of wil je iets leuks doen op de jaarlijkse familiedag? ToBe gaat met jou aan de slag om er een mooie dag van te maken!

Hierbij een greep uit ons aanbod


Kinderfeestje
Vier je kinderfeestje bij ToBe in het Energiehuis! Kies voor Theater, Dans, Muziek of Kunst & Design. Wij zorgen voor een feestelijk ontvangst, een workshop naar keuze van 1,5 uur én  een klein cadeautje voor de jarige. Je kunt het feestje uitbreiden met een afsluitende presentatie. Benieuwd geworden? Mail uiterlijk een maand vóór de verjaardag naar projectbureau@tobe.nl. Vermeld in de e-mail de verjaardagsdatum, de naam van de jarige en het aantal genodigden (maximaal 14 kinderen).

Aanbod voor volwassenen:

VIP in videoclip
Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Wat dacht je van een videoclip maken? Even helemaal los met vrienden of vriendinnen op jullie favoriete hit! Samen met een vakkundige dansdocent wordt aan een spectaculaire dans- en playbackpresentatie gewerkt. Alles wordt opgenomen op video. Na montage wordt het eindresultaat vereeuwigd op DVD of Youtube. Een herinnering om nooit meer (of heel snel) te vergeten!

Rap workshop
Nog gedacht dat je opa of schoonmoeder kon rappen? Bij deze workshop tijdens de familiedag leer je je familie pas echt kennen. Aan de hand van een zelf gekozen thema improviseer je met de hele familie ‘rhymes’ op het ritme van de ‘beat’. Een vakdocent helpt de rap in goede banen te leiden. Al ‘beatboxend’ komen jullie tot een verrassend eindresultaat. Natuurlijk wordt de rap op CD opgenomen en krijgt iedereen dezelfde versie mee naar huis.

Maatwerk
Heb je voldoende inspiratie opgedaan of heb je andere ideeën of wensen?  Laat het ons weten. Het Projectbureau denkt graag mee! De getoonde activiteiten zijn voorbeelden, vanzelfsprekend is er veel meer mogelijk. Samen met het ToBe Projectbureau kom je tot hét perfecte programma op maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact
ToBe Projectbureau
projectbureau@tobe.nl
078-6133144

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!