share

Festivals en evenementen

ToBe organiseert evenementen en projecten voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er evenementen die speciaal opgezet zijn voor een gemeente, maar ook projecten die gericht zijn op basisscholen. Deze evenementen kunnen in het teken staan van bijvoorbeeld beeldende kunst, muziek, dans, theater of juist een combinatie van allemaal.

Hierbij een greep uit ons aanbod:

Parkdagen
Kom jij ook naar de Parkdagen in Oud-Beijerland? Het Laningpark is tijdens het pinksterweekend gevuld met muziek, dans, kunst, workshops, kinderactiviteiten en heerlijke hapjes en drankjes. Beide dagen worden feestelijk afgesloten met een spetterend slotconcert. Een evenement voor de hele familie! Voor een indruk surf je naar www.deparkdagen.nl

ZiZi
Zitten er in jouw klas echte zangtalenten? Zouden jullie het liefst met de hele klas op een podium staan om jullie talent te tonen? En willen jullie ook graag een echte beker winnen? Doe dan mee met ZiZi!
‘Zin in Zingen in…’ is hét zangproject voor basisschoolkinderen in o.a. Barendrecht, Ridderkerk en Cromstrijen. Tijdens dit project krijgen jullie workshops zang en dans, daarnaast geven jullie een live optreden. In een theater vol fans brengen jullie twee liedjes ten gehore en worden jullie begeleid door een échte band!
Geef jouw klas snel op en doe mee!

Cellofestival Dordrecht
Het Cellofestival Dordrecht, in de historische binnenstad, is al jaren een begrip in Dordrecht en ver daar buiten. Om het jaar (de eerst volgende editie is in 2015) staat het Hemelvaartsweekend vier dagen lang in het teken van cellomuziek. Met o.a. concerten van (internationale) cellisten en ensembles en amateurlessen, masterclasses en een kinderprogramma is er voor ieder wat wils.

Maatwerk
Heb je als als organisatie of bedrijf een cultureel evenement in je gemeente voor ogen, maar je weet niet precies hoe en wat? Het ToBe Projectbureau denkt graag met je mee. Niet alleen van concept en invulling tot uitvoering, maar ook op onderdeel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact
ToBe Projectbureau
Projectbureau@tobe.nl
078-6133144

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!