share

Docent(e) Kindercursussen Muziek - Freelance / ZZP

ToBe cultuurcentrum is per direct op zoek naar een

Docent(e) Kindercursussen Muziek 2-12 jaar - Freelance / ZZP

Werkzaamheden
Als docent ontwikkel je en geef je lessen aan groepen kinderen van 2-12 jaar (onderverdeeld in peuters, kleuters, kinderen) met ouders en/of verzorgers voor de cursus Kunsthoppen. Je werkt als zelfstandige in opdracht van de programmaleider Muziek binnen vooraf gestelde kaders. Vervolgens voer je de lessen deskundig, betrokken en vol enthousiasme uit. Je treedt op als coach met oog voor het individu binnen de groep en creëert een sfeer in de les waarin leerlingen en ouders zich veilig en gewaardeerd voelen.
De groepslessen worden gegeven in Dordrecht (Energiehuis) in korte cursussen van maximaal 15 weken.

Welke opleiding en vaardigheden verwachten we?

  • Je beschikt over een afgeronde (conservatorium) opleiding. Een afgeronde Post-HBO opleiding Muziek op Schoot is een pré.
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan groepen kinderen van 2-12 jaar.
  • Daarnaast voldoe je aan de voorwaarden die voor ZZP-ers gelden en ben je beschikbaar op zaterdagochtenden.
  • Wat bieden wij?
  • Een inspirerende werkomgeving met perfect ingerichte accommodaties en een enthousiast team muziekdocenten.
  • Een divers cursusprogramma voor kinderen en jongeren.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Mogelijk uitbreiding van inzet.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Muziek via muziek@tobe.nl.

We kijken uit naar jouw schriftelijke motivatie en CV. Wij ontvangen deze uiterlijk 20 januari 2018 via pz@tobe.nl.
   
Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid
Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid is een middelgrote publieke, culturele onderneming in Zuid-Holland-Zuid. Het Energiehuis in Dordrecht is onze hoofdlocatie.
We richten ons op cultuureducatie in de gemeenten Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht en in de overige Drechtsteden.
Stichting Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid wordt gevormd door vier labels: ToBe cultuurcentrum, Popcentrale, Muziekschool Ridderkerk en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur.

ToBe cultuurcentrum biedt lessen en workshops op het gebied van dans, kunst & design, muziek en theater voor jong en oud, amateur en professional. ToBe programmeert en organiseert festivals, concerten, voorstellingen en evenementen, vaak in samenwerking met andere kunst- en cultuurorganisaties.  Muziekschool Ridderkerk verzorgt dit aanbod op het gebied van muziek in Ridderkerk.

De Popcentrale is hét popcentrum van Dordrecht en omstreken. Bij de Popcentrale kun je terecht voor het (leren) spelen in een band, voor goed ingerichte oefenruimtes, een opnamestudio en op haar podium krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren. De Popcentrale is (mede)organisator van verschillende projecten en festivals en heeft een ruim aanbod van workshops.  

Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur (SOC) is binnen het onderwijs de samenwerkingspartner op het gebied van kunsteducatie. Het SOC levert een professionele bijdrage aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van kinderen en jongeren.
Het SOC geeft advies en biedt producten, diensten en praktische ondersteuning aan alle professionals op het gebied van onderwijs, kunst en cultuur. Een team van gedreven vakspecialisten vervult afwisselend de functie van sparringspartner, adviseur, fondsenwerver, projectleider, bemiddelaar, trainer en/of vakdocent.

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!